آیا زنده هستید؟
1397-05-21

ممکن است به نظر واضح و مسلم بیاید اما این سؤال یک نکته عمیق در دل خود دارد. هرروز که از زندگی میگذرد، مغز شگفتانگیز ما هزاران فکر و تصمیمگیری را انجام خواهد داد و راهحلهای مختلفی برای حل مسائل ارائه میکند. اینطور نیست؟ اگر غیرازاین باشد یعنی زندگی شما روی کرهی خاکی پایانیافته است...
همینکه زنده هستید خود نشاندهندهی این هست که سرشار از خلاقیت هستید
مهم نیست چهکاری انجام میدهید و کجای زندگی هستید بلکه قابلیت تفکر خلاق است که بقا و موفقیت شما را رقم میزند
در گذشته، داشتن تفکر تحلیلی ارزشمند بود اما امروزه ماشینها میتوانند بهتر از هر انسانی تجزیهوتحلیل کنند و بدون خطا اطلاعات و آمار فوقالعادهای را در اختیار ما بگذارند. ماشینها نمیتوانند تجسم کنند، خلاقانه فکر کنند و ایدههای جدید تولید کنند؛ بنابراین ارتقای قدرت تفکر خلاق بیش از هر چیزی برای ما بااهمیت محسوب میشود. بهیقین انسانهای خلاق در سالهای آینده جلوتر از بقیهی آدمها خواهند بود.
دهههای اخیر متعلق به افراد خاص با افکاری خاص است برنامه نویسان کامپیوتری که کدهای جدیدی میزنند، وکلایی که قراردادهای حرفهای تنظیم میکنند و مدیرانی که پردازشهای عددی بالایی دارند اما کلید موفقیت ایجاد تغییر است. آیندهی پیش رو متعلق به افراد بسیار متفاوت با افکار بسیار متفاوت است. افرادی که باقدرت درک احساسات بالا، خالقان، مهندسان هوش مصنوعی، هنرپیشهها و مخترعین، طراحان، داستانسراها، پرستاران و مشاوران بزرگترین جوایز را به دست خواهند آورد و بیشترین شادی را خواهند کرد.
افراد خلاق هستند که بر آینده حکومت میکنند (دنیل بینک).
قدرت خلق کردن بهعنوان یک ودیعهی الهی شاید تنها عامل رشد انسان در حیطهی علم است. از ییلاق و قشلاق برای حفظ حیات گرفته تا نوشتن داستانهای علمی و تخیلی که در آن انسانها پا به سفینههای فضایی میگذارند همه و همه مظاهر خلاقیت بشری است. مظاهری که روزی کاملاً غیرقابلدسترس به نظر میرسیدند اما امروزه نهتنها غیرقابلدسترس به نظر نمیرسند بلکه افقهای جدید در این عرصهها پدیدار شدند. لازمه دستیابی به این افقهای تازه بروز خلاقیت بیشتر است آیا اساساً میتوان زندگی بشر را فارغ از خلاقیت تجسم نمود؟ انسان درصورتیکه قوهی خلاقیت نداشت چگونه بود؟